APARTMANOK KÍVÜLRŐL

Lakásaink rendezett igényes környezetben a Beszédes J.sétàny és Móricz Zsigmond u sarkán utcai ingyenes parkolás pár lépésre a szabadstrand kivilágított térkövezett sétánnyal az egész Aranyparton húzódik végig, sportolàsra is kiválóan alkalmas!

69M² APARTMAN MAX. 6FŐ

Nagyobb 69 nm es 2 teraszos két különálló hálószoba plusz nappali konyha étkező egyben, tusoló, bidés wc, kézmosó. Mindenhol szúnyogháló alumínium redőny rattan terasz garnitúra. 

45M² APARTMAN MAX. 4FŐ

Kisebb 45 nm es terasz 1 hálószoba plusz nappali konyha étkező egyben, tusoló bidés wc kézmosó. Mindenhol szúnyogháló, alumínium redőny rattan terasz garnitúra.

Élményhajózás Ajándékba!

Egy hetes foglalas eseten 1 óra élményhajózást adunk ajandékba a Balatonon..siófoki indulással..elektromos vagy vitorlás Yachton kapitánnyal. - www.hajoberlessiofok.hu

Nincs hajóvezetői engedélye? Nem elég tapasztalt ahhoz, hogy egyedül kormányozzon el egy hajót? Szívesebben adná a kormányt egy tapasztalt hajós kezébe? Nálunk erre is van megoldás, hiszen hajóinkhoz kapitányt, képzett kormányost is biztosítunk. Tapasztalt hajózók válogatott csapatával állunk rendelkezésére, akik mellett nemcsak hogy maximális biztonságban érezheti magát de el is sajátíthatja a sportág apróbb fortélyait is. A hajóbérlés feltétele, hogy a hajón legalább egy személy rendelkezzen érvényes hajóvezetői engedéllyel és a hajót ez a személy vezesse. Javasoljuk, hogy akkor is vegye igénybe kormányosi szolgáltatásunkat, ha van ugyan tapasztalata a kormányzásban, de nem rendelkezik kellő magabiztossággal vagy éppen csak a hajózás ismereteit szeretné felfrissíteni.

logo footer

Címünk

H-8600 Siófok,
Móricz Zsigmond u 16

Horváth Attila

Tel.: +36306628589

lakasberlessiofok@gmail.com

Apartmanjaink térképen